Telefoonnummer 085 - 21 07 000
Mijn EasyDesk


Over ons

EasyDesk staat voor extern allround office management. Vanuit ons kantoor in Breda bedienen wij bedrijven en organisaties in het hele land. Door de telefoon te beantwoorden, bellers door te verbinden, boodschappen aan te nemen en administratieve en secretariële ondersteuning te bieden. Een belangrijk onderdeel van de diensten van EasyDesk is afsprakenbeheer, waarbij op efficiënte wijze, via een externe server afspraken worden ingepland voor onze klanten. De medewerkers van EasyDesk zijn opgeleid en ervaren. Mensen die u aan uw bedrijf kunt toevertrouwen. Alle diensten van EasyDesk kunnen op maat samengesteld worden.

 

Wanneer schakelt u EasyDesk in?

  • Wanneer u niet altijd de telefoon kunt beantwoorden
  • Wanneer u veel onderweg bent
  • Wanneer u tijdelijk niet gestoord wilt worden
  • Wanneer u uw agenda- of afsprakenbeheer wilt uitbesteden
  • Wanneer u een tijdelijke of vaste telefoniste nodig heeft om telefoontjes door te verbinden
  • Wanneer u ziek bent of op vakantie gaat
  • Wanneer u door een actie of campagne meer telefoontjes binnenkrijgt dan normaal
  • Wanneer u administratief en/of secretarieel werk wilt uitbesteden.

 

Wilt u weten wat EasyDesk voor uw bedrijf kan betekenen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

 

De toegevoegde waarde van EasyDesk

Telefoneren is mensenwerk. Het beantwoorden van vragen van bellers kan op verschillende manieren gedaan worden. EasyDesk is van mening dat dit vaak beter kan. Afhankelijk van de branche waarvoor wij werken, kunnen er leuke en minder leuke telefoontjes binnenkomen. Inlevingsvermogen, aandacht en service  zijn hierbij belangrijk aspecten. Soms is het nodig om het ijs te breken, soms om iemand zijn verhaal te laten doen. Een grapje of juist een hart onder de riem kan dan een onderdeel van een gesprek zijn. De medewerkers van EasyDesk zijn hierop getraind en kunnen goed inschatten wanneer een gesprek juist een zakelijke of informele toon nodig heeft. Correctheid wordt hierbij uiteraard nooit uit het ook verloren. Anticiperen op de persoon die belt leidt wat ons betreft altijd tot een beter contact met de klant, waarbij wij onze opdrachtgevers steeds optimaal vertegenwoordigen.

Contactgegevens

Kloosterplein 6
4811 GN Breda

T 085 - 21 07 000

www.easydesk.nl
info@easydesk.nl

KvK 76502112
BTW NL003090313B66
Bank NL83INGB0661601382